De Ginkgosome techniek

De nieuwe voedingssupplementen Cogniton focus LA en Cogniton plus energy LA bevatten beide de nieuwe ginkgosome technologie. Elk product laat de twee hoofdbestanddelen in perfecte synergie werken: de fosfatidylserine helpt de plant (Ginkgo biloba) beter door het lichaam te worden opgenomen.

Het ginkgosome is ook het onderwerp geweest van studies die hebben aangetoond dat het een betere absorptie van de actieve moleculen van de ginkgo biloba plant (Ginkgolide en bilobalide) mogelijk maakt, met name in vergelijking met de vorige versie van Cogniton focus.

Door de ginkgosometechnologie kan de ginkgo biloba ook langer in ons lichaam werkzaam blijven. Onderstaande grafiek toont de mate waarin de nieuwe Cogniton focus  LA meer dan zes uur (tot een hele dag) kan duren. Eén capsule is voldoende voor een superieure concentratie en ondersteuning van het geheugen gedurende een hele dag.

Nieuwe versie van Cogniton focus:
Cogniton focus LA

Van fytosome® tot Ginkgosome™


Ginkgolide B

In deze grafiek toont de groene lijn (Ginkgosome) het verlengde effect in vergelijking met een gestandaardiseerd Ginkgo biloba-extract. Het effect kan de hele dag aanhouden.

Waar kan ik Cogniton kopen?

Cogniton is verkrijgbaar in alle apotheken en online apotheken in België.