De Ginkgosome techniek

In zowel de nieuwe Cogniton focus 280mg LA als in de Cogniton plus energie 140mg LA zit de nieuwe ginkgosome techniek verwerkt. Willpharma/depharm is de eerste in Europa om deze nieuwe technologie op de markt te brengen. Deze superieure versie van wat velen al kennen als een liposoom laat toe dat de 2 hoofdingredienten in perfecte synergie werken, zodat de fosfatidylserine de plant (Ginkgo biloba) helpt om beter opgenomen te worden in ons lichaam. Deze technologie werd in verschillende wetenschappelijke studies uitvoerig bestudeerd en laat ons toe om de actieve moleculen van de ginkgo biloba plant (Ginkgolide en bilobalide) daardoor 2keer beter op te nemen dan bij een concurrent.

Daarnaast laat deze nieuwe formule toe om veel langer actief te zijn in ons lichaam. In de onderstaande grafiek kan je duidelijk zien dat de nieuwe cogniton focus 280mg LA langer dan 6h werkt (tot een hele dag). Met slechts 1capsule kan je dus een hele dag rekenen op een optimale concentratie en ondersteuning voor je geheugen.

Nieuwe innovatie van Cogniton

Van fytosome® tot Ginkgosome™

Ginkgolide A

In de grafiek toont de groene lijn (Ginkgosome) de verlengde werking in vergelijking met een standaard Ginkgo biloba (concurrent). Het effect stopt niet na 6 uur, maar geldt voor de hele dag

Waar kan ik Cogniton kopen?

Cogniton is verkrijgbaar in alle apotheken en online apotheken in België.