logo

Getuigenissen

Ik ben 19 jaar en zit in het tweede jaar geneeskunde. Het is een droom voor mij om later de mensen te kunnen genezen. Maar tot het zover is wil ik nog genieten van mijn studentenleven. Daardoor ben ik de hoeveelheid leerstof wat uit het oog verloren en de examens waren er snel. Om de leerstof te kennen moest ik lange dagen studeren maar mijn concentratie verminderde. Gelukkig vroeg mijn moeder aan de huisarts of er geen middeltje bestond daarvoor. Hij schreef Cogniton Plus D3 voor en ik merkte al vrij snel dat ik me weer langer en dieper kon concentreren. Gelukkig! Dankzij Cogniton Plus D3 ben ik namelijk glansrijk geslaagd.

Evelien, student 2e jaar Geneeskunde

Ik ben dit jaar 65 jaar oud geworden en merk dat sommige zaken wat stroever verlopen. Vooral mijn geheugen speelt me parten. Ik speel sinds jonge leeftijd graag geheugenspelletjes gaande van simpele sudoku’s tot meer uitdagendere spellen zoals bridge en schaken. Nu ik wat ouder ben, verlies ik dikwijls mijn concentratie en kan ik me bepaalde spelsituaties niet steeds meer herinneren. Op advies van mijn huisarts ben ik gestart met het gebruik van het product Cogniton. Mijn huisarts vertelde me dat het me zou helpen mijn geheugen te verbeteren en in staat zou stellen voor langere periodes geconcentreerd te blijven. Nu ik het al even neem, merk ik inderdaad verbetering. Het schaken en bridgen gaan terug iets vlotter en achteraf herinner ik me ook meer van het spel. Dankzij Cogniton heb ik wat jeugdigheid herwonnen en kan ik me terug meten met de besten in het spel.

Willy, 65 jaar

Ik werk als bediende in de IT sector. Sinds de laatste restructurering op mijn werk moet ik er zoveel extra werk bijnemen dat ik met momenten niet meer weet waar eerst te beginnen. Ik kan me moeilijk concentreren op bepaalde dossiers en ik vergeet wel eens iets af te werken. Gelukkig vertelde een collega, die in shiften werkt, dat hij bij zijn huisarts Cogniton Plus D3 gekregen had waar hij heel tevreden over is. Nu ben ik ook helemaal overtuigd.

Jurgen, bediende 44 jaar

Dit geneesmiddel is geadviseerd, door mijn oorarts. Daar ik concentratieproblemen had overdag en 's nachts niet kon slapen, doordat het in mijn hoofd een wirwar van gedachten was. Het resultaat is verbluffend.

L.Hombergen

Vooraleer ik Cogniton plus D3 gebruikte, had ik echt ontzettend veel moeite om mij te concentreren op mijn studies. Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar en hoop volgend jaar de stap naar de universiteit te maken waar ik dierengeneeskunde wil gaan studeren. Sinds ik Cogniton plus D3 gebruik, voel ik me rustiger wanneer ik studeer en heb ik het gevoel dat ik ook minder rap word afgeleid en aandachtiger ben wat ook mijn resultaten op school bevorderde. Mijn ouders waren eerst sceptisch tegenover mijn keuze om verder te studeren aan de universiteit, maar nu ze zien dat ik mij inspan en mij beter kan concentreren op studeren, staan ze volledig achter mij. Hopelijk helpt Cogniton Plus D3 me verder me te concentreren en kan ik volgend jaar mijn droom realiseren en dierengeneeskunde gaan studeren. Ik kan het product iedereen aanraden en ben blij dat ik het geprobeerd heb.

Lies, 18 jaar, student

Ik ben 43 jaar en ben dit jaar gestart met nachtshiften op mijn werk. Ik werk als arbeider in een fabriek en het werk is vaak heel intensief. Omdat ik soms van shift moet wisselen en overdag moet werken, kan ik mijn aandacht vaak nog amper bij mijn werk houden. Vaak kom ik oververmoeid thuis en heb ik geen fut meer om nog andere dingen te doen. Via de apotheker kwam ik op Cogniton plus D3. Ik moet zeggen dat sinds ik dit product gebruik, ik me beter kan concentreren op mijn werk en minder vermoeid thuiskom. In samenspraak met mijn baas heb ik besloten enkel nog de nachtshiften te doen omdat het anders te vermoeiend voor me is. Nu dat ik ook Cogniton plus D3 gebruik heb ik terug iets meer energie en kan ik me beter concentreren als ik aan het werk ben, iets wat echt wel nodig is.

David, 42 jaar

Ik zit mijn laatste jaar in het middelbaar. Mijn studieloopbaan verliep niet al te vlot, door een tekort aan discipline en concentratie. De leerstof is niet moeilijk, maar met de dagelijkse afleidingen geraak ik er niet met studeren. Het ordenen van mijn schoolwerk verloopt moeizaam waarbij ik chaotisch te werk ga. Ik ben minstens drie keer veranderd van richting en vier keer van school. Op een bepaad moment had ik genoeg van deze concentratieproblematiek. Toen besloot ik een middel te zoeken waarbij je je concentratie kan verhogen. Op het internet waren er meerdere oplossingen van meditatie tot medicatie. Ik ben nogal sceptisch tegenover het gebruik van medicatie of andere hulpmiddelen die beweren dat ze kunnen helpen met beter functioneren in het dagelijkse leven. Doordat ik nood had aan drastische verandering vond ik van mezelf dat ik mijn horrizon moest verruimen en mijn sceptische ideeën tegenover medicatie achterwegen moest laten. Dan heb ik meerdere hulpmiddelen uitgeprobeerd waarbij mijn concentratie er niet op vooruit ging. Totdat een betrouwbare vriend, die ook concentratieproblemen had, Cogniton Plus aan mij voorstelde. Na een week merkte ik dat Cogniton Plus effectief werkte. Ik kon me beter concentreren in de les en daardoor behaalde ik ook betere punten. Daardoor is er veel stress van mijn schouders gevallen. Dus Cogniton Plus is zeker een aanrader!

Ragna, 20 jaar, student

Mijn echtgenoot heeft het er de laatste tijd lastig mee dat ik zo vergeetachtig ben en soms afspraken met hem mis. Zelf ondervind ik er niet al te veel last van, maar op zijn aanraden ben ik naar de dokter gestapt om er me te van vergewissen dat er niets mis is met mijn geheugen. Na een aantal testen bleek dat ik nog tiptop in orde was, maar er niets mis mee kon doen om mijn geheugen wat te trainen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Cogniton Plus. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me door dit product aandachtiger voel en minder rap dingen vergeet, iets wat ik niet had verwacht. Ook mijn man zei me dat ik er nu meer voor hem ben en minder afwezig lijk. Ik ben dus blij dat ik toch naar de dokter ben gegaan, ook al vond ik mijn man eerst wat overbezorgd. Dankzij Cogniton Plus is de relatie met mijn man niet alleen verbeterd, maar voel ik me ook alerter, frisser en bewuster van mijn omgeving.

Chris, 71 jaar

Gingko Biloba is goed voor het geheugen. Ik kies voor Cogniton, omdat ik dan maar 1 capsule per dag moet nemen. Ik moet er 6 nemen bij andere merken. Het bevat ook Selenium. Voor mij is het een goed product. Mijn concentratie is verbeterd en mijn geheugen ook, denk ik.

Monique

Mijn man Gerard is dit jaar net als ik 67 jaar geworden maar de laatste tijd is hij zo vergeetachtig dat ik me zorgen maak. Zelf heeft hij het dikwijls niet door maar ik stuur hem bijvoorbeeld naar de kelder voor melk en hij komt met een pak koffie terug. Ik ben met hem naar de dokter geweest en die heeft ons gerustgesteld dat er niets ernstig aan de hand is. Oef! Een pak van mijn hart! Vermits ik nog actief wil blijven hoop ik de achteruitgang van onze hersenen zo lang mogelijk uit te stellen. En daarom nemen wij nu allebei Cogniton Plus D3.

Maria, bezorgde echtgenote van 67 jaar

Cogniton plus ondersteunt heel duidelijk het concentratievermogen. Mijn partner en ik nemen dit product al verschillende jaren en merken dat we, in vergelijk met andere leeftijdsgenoten, veel minder last hebben van vergetelheid.

Greet

Ik heb last van oorsuizingen, mijn huisarts heeft me dit voorgeschreven. Het is niet echt een medicijn, wel een voedingssupplement, maar ik heb toch de indruk dat het wat helpt.

Joan

Ik zit momenteel in mijn eerste jaar rechten aan de KULeuven. In het middelbaar had ik nooit veel moeite met studeren. Bij het studeren was ik af en toe wel afgeleid, maar omdat de te kennen leerstof niet zo omvangrijk was, had ik niet zoveel moeite om vlot te slagen voor mijn examens. Dit jaar is dat anders. Bij rechten moet je veel meer leerstof kennen en bijgevolg ook veel meer studeren. Dat studeren lukt nu moeizamer en er kruipt veel meer tijd in. Ik had het al lastig met me voor langere periodes te concentreren en alert te blijven in het middelbaar, maar nu vind ik het nog veel moeilijker doordat ik veel meer moet studeren. Sinds een aantal dagen gebruik ik Cogniton Plus. Een vriend van me raadde het aan en zei dat het zou helpen met mijn concentratieproblemen en me zou helpen met me te focussen bij het instuderen van de leerstof. Nu ik het een paar dagen genomen heb, merk ik wel degelijk verschil. Ik word minder rap afgeleid en slaag erin voor langere periodes geconcentreerd te blijven. Ik weet niet of ik hierdoor ga slagen op mijn examens, maar voel me wel al een stuk opgeluchter omdat het studeren beter lukt. Hopelijk helpt het me te slagen voor mijn examens, fingers crossed!

Roel, student 1ste jaar Rechten, 21 jaar

U hebt de®al genomen? U wilt uw ervaring met ons delen?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen uw ervaring Cogniton® publiceren!

Naam

Email

Bericht