logo
 • NIEUW !
  Maxi Pack Cogniton® Focus 120
  Verbeterde formule: Ondersteunt het geheugen en de concentratie
  60 mg Ginkgo Biloba
  180 mg fosfatidylserine
  300 IE vitamine D3
  30 µg selenium

Cogniton: Concentratiebevorderende geheugenpil!


Speelt je geheugen je soms parten? Heb je  wel eens last om je concentratie er bij te houden? Heb je schrik voor dementie of alzheimer? Wil je graag je prestaties verhogen op je werk of in je studie? Dan is Cogniton Plus, of Cogniton plus D3 de geheugenpil bij uitstek! Cogniton focust zich hoofdzakelijk op drie doelgroepen: studenten,  werkende mensen onder stress en ouderen.

Onze hersenen zorgen voor onze concentratie en focus, denkvermogen, waakzaamheid en alertheid.

Dit zijn enkele van de zaken die we in het alledaagse leven nodig hebben. Echter door stress, werkdruk, wisselende uren, en nog zo vele andere oorzaken ondervindt men meer en meer problemen op dit vlak. Ook wanneer men ouder wordt zal het geheugen achteruitgaan.

Wanneer men zich bevindt in een situatie tussen het normaal ouder worden en een erge, abnormale vorm van geheugenproblemen zoals dementie en alzheimer, dan spreekt men van mild cognitive impairment.

Om deze functies te vrijwaren en te verbeteren is een vermijden van vrije radicalen en een verbeteren van de microcirculatie en neurotransmissiesnelheid aangewezen. Meer informatie >>


TOT -20€ *


DANKZIJ DE MAXI PACK COGNITON FOCUS 120 CAPS


* - 20€ = 15€ dankzij de maxi pack en 5€ korting met de opgestuurde sms

STUUR PER SMS Maxipack02
NAAR
0460213580


Vind hier uw deelnemende apotheek
Speel een geheugenspel
MemoDuo MemoDiapo